امـــــروز : یک شنبه 06 خرداد 1397    |   ساعـت :
لینک های تصویری ...
گالری تصاویر ...

با توجه به مشکلات مبارزه شیمیایی و آثار نامطلوب شناخته شده و ناشناخته سموم مصرفی روی انسان و محیط زیست استفاده از این مواد جز در موارد خاص و با رعایت کامل ضوابط بهداشتی قابل توصیه نیست. لذا به منظور جلوگیری از خسارت آفات و عوامل بیماری زا رعایت نکات زیر و موارد ذکر شده در جدول 18-8 در مراکز پرورش قارچ های خوراکی ضروری است:

1- رعایت کامل بهداشت محیط در تمام مزرعه

2- کارگران درون سالن ها حتماً باید تمیز و عاری از هر نوع آلودگی باشند.

3- کف سالن های تولید کمپوست باید سیمان کاری و کاشی کاری شده و مسقف باشد.

4- مواد اولیه برای تهیه کمپوست باید کاملاً تازه باشد و با نسبت صحیحی با هم مخلوط شوند.

5- کارگران موقع ورود به داخل سالن ها حتماً پاهایشان را در محلول ضد عفونی کننده (فرمالین) فرو برند؛

6- میزان درصد آمونیاک در کمپوست (بعد از این که پاستوریزاسیون انجام شد ) باید تعیین شود

7- پنجه دوانی میسلیوم باید در محیط تمیز و پاکیزه و عاری از هر گونه آلودگی (نزدیک به استریل) صورت پذیرد .

8- در زمان پنجه دوانی بسترها هرگز حرارت بسترها از 22 تا 24 درجه سانتی گراد بالاتر نباشد.

9- درجه حرارات و رطوبت سالن ها حتماً باید ثابت و بدون نوسان باشد.

10- در صورت استفاده از هوای تازه برای خنک کردن کمپوست پنجه دوانی شده به وسیله میسلیوم قارچ خوراکی تصفیه و پاک سازی هوا قبل از ورود به اتاق ضروری است.

11- هوای تازه حتماً باید از فیلترهای مناسب (هوا) گذشته و وارد سالن های پرورش شود.

12- طی دوره پرورش قارچ، تمامی منافذ و روزنه های سالن ها باید مسدود شده و از تابش مستقیم نور افتاب به درون سالن ها اجتناب شود.

13- بعد از برداشت محصول، حتماً سالن ها با بخار ضد عفونی شده و سریعاً تخلیه شوند.

14- کمپوست مصرف شده باید به منطقه دور دست انتقال داده شود و از تجمع آن در نزدیکی سالن ها جداً خودداری شود.

15- نگهداری مخلوط خاک پوششی در محلی کاملاً تمیز و ضد عفونی شده ضروری است.

علاوه بر این تمام ظروف و وسایل لازم به منظور دادن خاک پوششی روی کمپوست پنجه دوانی شده کاملاً شسته و ضد عفونی شوند.

16- حتماً خاک پوششی را در محل مناسب و عاری از هر گونه آلودگی مخلوط کنید.

17- کنترل آفات از گسترش و انتقال بیماری ها نیز جلوگیری می کند.

18- اضافه نمودن کلر در اب آبیاری سالن ها (به میزان 150 میکروگرم در میلی لیتر) مانع از بروز بیماری های باکتریایی می شود.

19- تمامی قارچ هایی که به نحوی به وسیله آفات یا بیماری آلوده شده اند از بسترها جمع آوری کرده و از بین ببرید.

20- شستشوی منظم دستکش ها و روپوش های افراد داخل سالن ها از سرایت بیماری از سالنی به سالن دیگر جلوگیری می کند.

21- استفاده از حشره کش ها و کنه کش ها برای نابودی حشرات و کنه ها به منظور ممانعت از پراکنش عوامل بیماری زا به وسیله آنها در فضاها ضروری است.

22- در انتهای دوره تولید و پرورش، باید سالن ها را به مدت 12 ساعت با حرارت 70درجه سانتی گراد برای نابودی عوامل بیماری زا ضد عفونی کرد.

23- جلوی درب تمام تونل های کشت و سوله های پرورش تعبیه کردن چاله هایی برای ضد عفونی کفش هاش ضروری است.

24- قبل و بعد از دوره کشت، تمام قفسه ها و بسترهای کشت به وسیله سدیم پنتاکلروفنات یا فرمالین ضد عفونی شود.

    تعداد بازدید : 258594
دانستنی ها ...
آمــــار ...
بیشترین بازدید 823
بازدید دیروز 3
بازدید امروز 8
بازدید هفت روز اخیر 66
بازدید این ماه 295
بازدید کل 25925
تعداد افراد آنلاین 1
آی پی شما 54.158.219.248
سیستم عامل Unknown
مرورگر Unknown
نظر سنجی ...
نظر شما در مورد محصولات شرکت چیست
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
تا کنون خریداری نکرده ام
فیلم های آموزشی ...